Ik kijk er naar uit om te werken aan jouw nieuwe website!

Als ervaren WordPress-specialist kan ik je helpen bij het maken van een op maat gemaakte website die perfect past bij jouw bedrijf en budget.

Samen werken we aan een unieke en professionele website die jouw bedrijf laat stralen. Dit kan al vanaf €499,-.

Neem vandaag nog contact met mij op via 06 26 96 73 77 voor een vrijblijvende offerte of vul het formulier hieronder in en ontvang binnen 24 uur een reactie.

Aan de slag

  • Op werkdagen heb je vaak dezelfde dag al een offerte.
  • 100% vrijblijvend.
Hoe zou jij je bedrijf/project het beste omschrijven?(vereist)

Veelgestelde vragen

Waarom heb ik een website nodig voor mijn bedrijf?

Een professionele website kan enorm bijdragen aan het succes van jouw bedrijf en mag daarom niet ontbreken. Het internet is de eerste plek waar veel mensen naartoe gaan om informatie te vinden over een product of dienst. Een website is daarom een onmisbaar marketing- en communicatiemiddel voor elk bedrijf, ongeacht de grootte of de doelgroep.

Een website is essentieel voor elk bedrijf omdat het:

  • Online zichtbaarheid vergroot;
  • Vertrouwen en geloofwaardigheid creëert;
  • Informatievoorziening vergemakkelijkt;
  • Online verkoop mogelijk maakt;
  • Efficiëntie en klantenservice verbetert;
  • Een concurrentievoordeel biedt.
Wat zijn de kosten?

De prijs is afhankelijk van het aantal pagina’s, ontwerpspecificaties en aanvullende functionaliteiten (online verkoop,vacatures, projecten e.a.). Je hebt al een professionele website voor €499,- . Zie prijzen voor meer informatie.

Wat is de gemiddelde tijd om een website te bouwen?

De projecttijdlijn verschilt per project en is afhankelijk van de complexiteit van het project. Een gemiddeld project duurt 3 tot 6 weken. Met de Express-service ben je binnen 5 dagen of minder al online. Heb je een specifieke tijdlijn in gedachten? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Is de website mijn eigendom?

Ja. Nadat de betaling is voltooid, zet ik je website live op je eigen hostingomgeving. Zo heb je volledige controle over je website.

Kan ik mijn website zelf aanpassen?

Je website wordt gebouwd met het cms systeem WordPress. Je kunt zelf eenvoudig pagina’s, afbeeldingen en teksten toevoegen en aanpassen.

Kan ik de website ook hosten via Webinent?

Momenteel bied ik (nog) geen hosting en e-mail aan. Uiteraard kan ik je adviseren bij het maken van een keuze.

Wie onderhoud mijn website?

Je kunt optioneel kiezen voor een onderhoudspakket. Hierbij worden regelmatig technische (beveiligings) updates doorgevoerd en krijg je ondersteuning bij alle vragen m.b.t. je website. Dit begint vanaf €19,95 per maand en wordt jaarlijks gefactureerd.