Webinent - Voordelige websites voor bedrijven

Over Webinent

De gedachte achter Webinent is heel simpel; een professionele website voor iedereen haalbaar maken, dus ook voor de (kleine) ondernemer die wat minder budget tot zijn beschikking heeft. Met passie voor grafisch ontwerp en webdesign is Webinent sinds 2012 dan ook begonnen aan deze missie. Websites maken waar de klant met recht trots op kan zijn en waar hij als bedrijf mee kan groeien. Hierbij worden 4 kernwaarden gehanteerd:

1. Professioneel

Als bedrijf wil je gezien worden als een serieuze en betrouwbare partner. Kortom, als een professional! Jouw website is verantwoordelijk voor de eerste indruk en die is binnen 10 seconden al bepaald. De site moet daarom direct uitstralen waar jouw bedrijf voor staat. Een professionele website is dan ook het minimum wat je van Webinent kunt verwachten. Niet alleen het ontwerp is van een hoog niveau, maar ook de website zelf wordt helemaal volgens de laatste technieken gebouwd.

2. Goedkoop

‘Goedkoop’ klinkt leuk, maar hoe is een goedkope website te verwezenlijken zonder verlies aan kwaliteit en dus professionaliteit? Simpel, door de overheadkosten zo laag mogelijk te houden. Door geen onnodige uitgaven te doen, hoeven deze kosten ook niet te worden terugverdiend. Hierdoor kan een professionele website door Webinent voor een aantrekkelijke prijs worden aangeboden.

3. Eenvoudig

Voor het aanpassen van content op je website, wil je niet altijd afhankelijk van een andere partij. Je wilt snel kunnen handelen. Het CMS moet daarom eenvoudig in gebruik zijn, ook voor mensen die nog nooit met een CMS hebben gewerkt. Om die reden worden de websites van Webinent in WordPress gemaakt. Deze software staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast worden de sites van Webinent aan de ‘achterkant’ zo ingericht, dat ze zelfs nóg eenvoudiger zijn te beheren. Verder ontvangen klanten standaard de nodige begeleiding om wegwijs te worden in het CMS en kunnen zij met vragen altijd terecht.

4. Ontzorgend

Een website waar je voor de rest geen omkijken meer naar hebt. Klinkt dat als muziek in de oren? Webinent biedt daarom een website aan als compleet pakket. Hosting, onderhoud en support wordt indien gewenst door Webinent verzorgd. Hierdoor kan de kwaliteit en de veiligheid van de website gewaarborgd blijven. Zo worden regelmatig software updates uitgevoerd en kun je ook altijd met vragen bij Webinent terecht. Kortom, Webinent ontzorgt!