Over Webinent

Mijn naam is Deniz Danalar en ik ben een ervaren WordPress specialist met ruim 15 jaar ervaring in het bouwen van maatwerk websites.

Als WordPress specialist maak ik websites op basis van de huisstijl van mijn klanten of het ontwerp die ze aanleveren. Hiervoor werk ik ook samen met grafische ontwerpers om tot het beste ontwerp voor de website te komen. Daarnaast verzorg ik onderhoud en foutoplossingen voor websites en maak ik betaalbare websites op basis van een thema.

Doordat ik niet verbonden ben aan een team kan ik snel leveren en door mijn ervaring weet ik vaak al snel de behoefte van mijn klanten. Mijn aanpak is persoonlijk en ik werk altijd samen met mijn klanten om hun doelen te bereiken. Ik plaats mijzelf altijd in de schoenen van de klant en probeer zo goed mogelijk te adviseren. Ik werk alleen en heb hierdoor geen overheadkosten, waardoor ik in staat ben om een scherp tarief te bieden in vergelijking met grote web bureaus.

Met mijn persoonlijke en betrokken aanpak ben ik er voor mijn klanten, om ze te helpen bij het creëren van een professionele online aanwezigheid.

Je website laten maken door Webinent?

Als creatieve professional met ruim 15 jaar ervaring lever ik prachtige WordPress-oplossingen voor start-ups, ZZP’ers en bedrijven.
Ik blijf voortdurend op de hoogte van de nieuwste technologieën om websites te ontwikkelen die volledig aansluiten bij jouw merk.